Monday, December 10, 2012

Ponder : Sem Baru, Tanggungjawab Baru

0 comments
Bismillah, Assalamualaikum

At the moment, jam 1.50 pagi, mata masih segar padahal hari ne seharian mengerah otak di Induksi MPM
Haa. talking abt mpm ne, so dah nak masuk new semester, unfortunately portal still xbley access then xley la nak register subject. even aq mpm, tp still merasai apa yg student laen rasa.

Bermula sem baru ne of kos la kena spirit baru, hamasah yang jitu. Sebab sem ne aq dan dilantik sbg mpm @ majlis perwakilan mahasiswa. Tak expected pun masa berlalu sgt pantas.

Pastinya, byk benda yg akan dihadapi semester ne, needs better preparation, time management etc n the most important hubungan dgn allah n manusia----keypoint

hopefully, sem baru ne dapat beri sinar baru dlm hidup ne, n dapat maintainkan akademik sampai grad. Semoga Allah bersama dan menguatkan ketika aku susah...ameen

inilah shbt2 seperjuangan dlm mpm kali ne.may allah bless!


all the best semua.ganbatte kudasai!